Υλικά:
1 κιλό γλώσσες καθαρισμένες
300 γρ πατάτες
150 γρ καρότα
150 γρ κολοκυθάκια
Μισό ματσάκι άνηθο
200 γρ τομάτες
200 γρ σάλτσα ντομάτας στον τρίφτη
3 τεμ δάφνη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
200 γρ ρύζι Καρολίνα
Λεμόνι
Παρασκευή:
Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας εκτός από το ρύζι και το λεμόνι.
Μόλις πάρει βραση χαμηλώνουμε και βράζουμε για μια ώρα σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε για μισή ώρα ακόμα.
Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι.
( Η συνταγή της ψαροσουπας είναι για παιδάκια γι’αυτό δεν χρησιμοποιώ ψάρια με κόκαλα η σέλινο. Εσείς μπορείτε να βάλετε και σέλινο και από ψάρια φρέσκο μπακαλιάρο,η πετρόψαρα η ότι ψάρι θέλετε που κάνει για ψαρόσουπα.)