Μοσχαρίσια μπιφτέκια

στις

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γρ μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο σε νερό)
  • 1 καπάκι λευκό ξύδι
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 160 γρ φρυγανιά τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά
  • 1 πρέζα θυμάρι ξερό
  • 60 γρ μαϊντανό
  • 30 γρ δυόσμος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βάζουμε στο μουλτι το κρεμμύδι,το σκόρδο και το μισό λάδι. Τα πολτοποιουμε και τα σοταρουμε σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει.

Ενώνουμε όλα τα υλικά μας και τα ζυμωνουμε για 5 λεπτά.