Υλικά:
Μισό λάχανο άσπρο
Μισό λάχανο κόκκινο
5 καρότα μεγάλα
50 ml χυμό λεμονιού
100 ml χυμό από φρέσκο πορτοκάλι
300 ml ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή:
Κόβουμε το λάχανο στο λεπτό, τρίβουμε το καρότο και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Στο μίξερ βάζουμε το πορτοκάλι,το λεμόνι,το λάδι, αλάτι, πιπέρι & το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε μέχρι να δέσουν.( Όχι περισσότερο απ’ ότι πρέπει γιατί θα κόψει)
Το βάζουμε στην σαλάτα & πιέζουμε με τα χέρια να μαλακώσει η σαλάτα.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και σερβίρουμε.