Γιουβέτσι με γαρίδες

στις

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ κριθαράκι
  • 300 γρ καθαρισμένες γαρίδες
  • 1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γρ τομάτα κονκασε
  • 1 φρέσκια ντομάτα
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • 1 δάφνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ζάχαρη
  • Πάπρικα γλυκιά
  • Μαϊντανό, θυμάρι φρέσκο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το κριθάρι όπως τα μακαρόνια. Στην συνέχεια όταν είναι έτοιμο το στραγγίζουμε και το κρυώνουμε με λίγο νερό.
  2. Σοταρουμε πρώτα τις γαρίδες , μετά το κρεμμύδι και στην συνέχεια βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας. Ρίχνουμε λίγο νερό μέχρι να καλύψει τα υλικά και μόλις πάρει βραση αφαιρούμε τις γαρίδες για να μην παραβρασουν.
  3. Βράζουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και στην συνέχεια ρίχνουμε το κριθάρι με τις γαρίδες , μόλις δέσει είναι έτοιμο.